Спеціальна програма «Бонус за Тест-драйв»

14:08 | 01.08.23

В мережі офіційних дилерських центрів MG в Україні діє спеціальна програма «Бонус за Тест-драйв»

Кожен учасник програми, який пройде тест-драйв автомобілів MG HS, MG ZS у період дії спеціальної програми має право на отримання знижки у розмірі 40 000 гривень на купівлю автомобілів вказаних моделей всіх комплектацій (окрім MG ZS STD) і кольорів зі складу в Україні. Так, ціна на MG HS стартує від 805 634 гривень без урахування знижки, а MG ZS - від 731 913 гривень, також без урахування знижки, що робить його одним з найдоступніших у сегменті міських кросоверів.

MG HS – вишуканий сімейний кросовер, який вже встиг отримати схвальні відгуки українських власників. Просторий з  якісними матеріалами салон, вишуканий сучасний дизайн інтер’єру та екстер’єру, технологічні силові агрегати та 5-зіркова безпека за європейським рейтингом Euro NCAP – основні переваги моделі. Детальніше про комплектації MG HS читайте на https://mgmotor.com.ua/model/hs 

MG ZS - стильний і економічний, доступний міський кросовер, що ідеально підходить для щоденних поїздок, в тому числі і сім'єю, адже ZS має просторий салон, оздобрений якісними матеріалами, та великий перелік опцій комфорту і безпеки. Детальніше про комплектації MG ZS за посиланням https://mgmotor.com.ua/model/mg-zs 

Спеціальна програма діє з 1 серпня по 31 жовтня 2023 року або до закінчення акційних автомобілів на складі, у всіх офіційних дилерських центрах MG на території України, оберіть найближчого дилера MG.

Також діють спеціальні вигідні програми на купівлю автомобілів MG у кредит або лізинг, при цьому застосована знижка «Бонус за тест-драйв» поєднується з усіма іншими акційними пропозиціями.