WINNER призначено дистриб'ютором марки MG в Україні

11:04 | 08.04.21

Автомобілі MG розроблені з урахуванням вподобань європейських водіїв; бренд пропонує безпечні, сучасні, функціональні автомобілі за привабливими цінами.

Всі нові MG виготовляються з комплектуючих високого рівня від передових світових постачальників із Fortune 500 та забезпечуються повною гарантією від виробника на 5 або 7 років залежно від моделі.

Вихід на ринок бренду MG запланований на 3 квартал 2021 року з 5 моделями: Середньорозмірний SUV, MG “HS” Компактний SUV, MG “EZS”, 100% електричний Компактний SUV, MG “ZS”, бензинові двигуни Компактний седан, MG “5”, бензинові двигуни Захоплюючий, новий флагман, 100% електричний (запас ходу згідно WLTP 400 км+), Середньорозмірний SUV, MG “Marvel R”, буде також презентований в Україні!

Коментуючи подію, Петро Рондяк, голова правління Winner Group Ukraine, зазначив: «Це справді честь і привілей представляти в Україні таку шановану торгову марку, як MG. Ми вважаємо, що додавання MG до нашого портфоліо брендів на 100% узгоджується з основним баченням Winner - надання найкращих у своєму класі автомобільних продуктів та послуг для наших клієнтів. Ми прагнемо довготермінової присутності в Україні і сподіваємось на такі ж довгострокові відносини з MG ".

Коментуючи подію, Віталій Копич, Заступник Голови Правління Winner Group Ukraine, Фінансовий Директор Групи, зазначив: «Я хотів би подякувати командам SAIC та Віннер, що наполегливо працювали протягом останніх вісьми місяців, щоб ця подія настала, та окремо: Сергію Носенко, що призначений Бренд-директором MG в Україні та Ронг Бао (Mr. Rong Bao), Менеджеру Департаменту Розвитку Нових Бізнесів. Я вірю, що разом із Віннер MG досягне успіху в Україні”. Коментуючи подію, (Mr.Weili Cai), MG Директор Відділу Закордонних Продажів сказав: «Ми раді, що Україна тепер приєднається до групи європейських країн, які вже беруть участь у відродженні бренду MG в Європі. Ми з нетерпінням чекаємо на презентацію нових моделей MG українцям!»