MG ONE. Перший кросовер на новій платформі від MG

10:11 | 27.11.23

MG ONE – ідеальний автомобіль для сучасного міського жителя. Пропонуючи індивідуальні інновації та виразну індивідуальність, він побудований на платформі SAIC Motor Intelligent Global Architecture (SIGMA). MG ONE — чудовий варіант для тих, хто цінує безпеку, зручність і гарний зовнішній вигляд під час їзди містом. Він має динамічний і м’язистий зовнішній дизайн, місткий і технологічно просунутий інтер’єр, а також передову систему безпеки.

MG ONE має виразний і елегантний зовнішній дизайн із яскравою решіткою радіатора та гострими світлодіодними фарами в поєднанні з вражаючими 3-смужними світлодіодними DRL. Він також оснащений панорамним люком і комплектом спортивних легкосплавних дисків розміром 18 і 19 дюймів.

Кузов має аеродинамічний дизайн, аби підвищити економію палива та покращити керованість. Зовнішній дизайн MG ONE є свідченням його спортивної та молодіжної виразності. Він має двоколірний дах із сріблястими рейлінгами, що надає йому сміливого та мускулистого вигляду. Виражена задня чверть автомобіля та пластикове покриття над колісними арками та вздовж додають унікального стилю в задній частині, ще більше посилюючи його спортивний характер.

Всередині MG ONE може похвалитися досить просторим та сучасним салоном з використанням матеріалів преміум-класу та передових технологій, які створюють захоплюючі враження.Двокольорові спортивні сидіння MG ONE підсилюють акценти в салоні автомобіля та ретельно розроблені з використанням матеріалів преміум-класу для забезпечення комфорту. З MG ONE на вас чекає комфортна подорож із достатньою кількістю простору для ніг і голови як для передніх, так і для задніх пасажирів разом із зручним багажником об’ємом до 1120 л. Гнучке використання простору в MG ONE забезпечує легкий доступ до різних потреб зберігання.

Приладова панель оснащена великим 12,3-дюймовим горизонтальним сенсорним дисплеєм інформаційно-розважальної системи на додаток до 7-дюймового цифрового кластера для отримання інформації про поїздку в режимі реального часу.  7-дюймовий цифровий блок керування надає водієві інформацію в режимі реального часу за допомогою чіткого та читабельного дисплея. Налаштовувана амбієнт підствітка  створює емоційну атмосферу та об’єднує зовнішнє та внутрішнє освітлення для водія для зниження рівня втоми за кермом. Аудіосистема та інформація про транспортний засіб розташовані оптимально для зручності керування, а екран автоматично адаптується до умов навколишнього освітлення. Усі ONE мають передналаштовану українську мову інтерфейсу.

Запрошуємо кожного до нового захоплюючого знайомства із MG ONE у вашому місті.