ФК «Динамо» Київ уклав спонсорську угоду з MG Motor

10:09 | 13.09.23

 

Два історичні бренди, які відзначаються своєю унікальною спадщиною та довголітнім успіхом, об'єднуються. Автомобільна марка з британським корінням, MG Motor, та найтитулованіший футбольний клуб України, ФК «Динамо» Київ, раді анонсувати дворічний договір на сезони 2023-2025 років.

 

MG Motor, засноване в Британії - прабатьківщині футболу - в ті ж 20-ті роки 20 століття, що і ФК «Динамо» Київ, зараз динамічно розвивається на автомобільному ринку України в складі групи компаній Winner. Winner вже більше 30 років є одним із лідерів вітчизняного автомобільного ринку і є прикладом чесного, прозорого й соціально відповідального бізнесу в Україні. Winner активно займається благодійністю, яка є неодмінною складовою частиною ДНК компанії. У воєнний час фокус благодійної діяльності Winner зосереджений на підтримці Збройних Сил та українців, які постраждали внаслідок війни.

 

На міжнародній арені MG Motor активно розширює свою географію. Сьогодні MG представлений у понад 100 країнах світу, пропонуючи клієнтам високоякісні автомобілі, які поєднують стиль, інновації та надійність. MG неодноразово увійшов до ТОП-10 автомобільних брендів у ряді країн, таких як Австралія, Нова Зеландія, Мексика, Таїланд та Чилі. До того ж MG Motor наголошує, що не має офіційного представництва на російському ринку і таким способом підтверджує свою європейську та глобальну стратегію розвитку.

 

Також MG Motor на глобальному рівні активно підтримує спорт, маючи на своєму рахунку спонсорство таких знаних футбольних клубів як «Ліверпуль» (Англія), «Олімпік Ліон» (Франція), «Спортінг Кристал» (Перу), «Депортіво Гвадалахара» (Мексика), Футбольних асоціацій Чилі та Уельса.

 

ФК «Динамо» Київ є найпопулярнішим та найтитулованішим клубом України. За весь час існування динамівці виграли 29 чемпіонських титулів, 22 національні Кубки, 12 Суперкубків, 2 Кубки володарів кубків та Суперкубок УЄФА. «Динамо» дало світовому футболу цілу плеяду легендарних гравців, серед яких володарі «Золотого м’яча»: Олег Блохін, Ігор Бєланов та Андрій Шевченко. Окрім досягнень першої команди, «Динамо» багато років займається розвитком дитячого футболу та спортивної інфраструктури.

 

В співпраці таких потужних брендів, як MG, Winner та ФК «Динамо» Київ, ми бачимо не лише стратегічне партнерство, але й об'єднання спільних амбіцій в досягненні успіху та розвитку. Очікується, що ця співпраця принесе плідні результати для обох сторін та підсилить їхній вплив на вітчизняному та міжнародному рівнях!

 

Київ 12 Вересня 2023 р.