Інтелектуальний, динамічний і просторий MG4 EV

09:06 | 28.06.22

Нова модель, нова платформа, новий клас: MG Motor збирається вийти на ринок у сегменті компактних, повністю електричних хетчбеків із абсолютно новим MG4 EV.

Це перша модель MG, заснована на новій інтелектуальній платформі MSP (Modular Scalable Platform), розробленій материнською компанією MG SAIC Motor. Особливо пласка батарея в MG4 EV спочатку буде доступна в ємностях 51 кВт-год і 64 кВт-год і забезпечує запас ходу до 450 кілометрів за циклом WLTP. Нова модель MG4 вже представлена в Європі і займає високі позиції серед електромобілів. В Україні перші автівки очцкуються наприкінці лютого 2023 року.

В найдоступнішій комплектації MG4 має систему автономного водіння і допомоги водієві MG Pilot, що включає в себе набір електронних помічників для уникнення зіткнення і виїзду з дороги. Вже традиційно, мультимедійна система MG4 має встановлені Android Auto та Apple CarPlay, а також флагманську на сьогодні опцію - огляд на 360 градусів з прозорою панорамою авто.

Універсальність та просторість, а також доволі великий пробіг від однієї зарядки, роблять MG4 вдалим і практичним вибором як для міського пересування, так і для сім'ї за містом!