MG розширює лінійку електромобілів в Україні!

14:07 | 12.07.23

Офіційний імпортер MG в Україні – Віннер Імпортс Україна, презентує нову модель міського електричного кросовера MG ZS EV, відтак модельний ряд Електромобілів MG в Україні налічує вже три моделі електричних авто: хетчбек MG4, кросовери MG ZS EV та MG Marvel R

Доступний електрохетчбек MG4 - компактний хетчбек, що поєднує ефективність та економічність. Цей електромобіль пропонує яскравий дизайн та просторий салон з максимальною увагою до деталей. Завдяки своєму компактному розміру, MG4 ідеально підходить для міської експлуатації, забезпечуючи гнучкість та маневреність на дорозі

MG4 пропонується у двох комплектаціях: STD – з двигуном потужністю 125 кВт та літій залізо фосфатною акумуляторною батареєю на 51 кВтгод, забезпечуючи пробіг у 350 км від повної зарядки; LUX – має електродвигун на 150 кВт та акумуляторну батарею типу NMC ємністю 64 кВтгод, що забезпечує пробіг у 435 км.

Міський кросовер MG ZS EV - компактний електрокросовер, який поєднує динаміку та комфорт. Висока посадка водія кросовера забезпечує чудовий огляд і безпеку. Висока якість матеріалів салону і достатній простір для водія і пасажирів, а також високий рівень оснащення для найвибагливіших.

На вибір дві комплектації авто та акумуляторні батареї на 51 або 72 кВтгод, з якими MG ZS EV здатний подолати на одному заряді 320 км або 440 км відповідно.

Преміальний кросовер MG Marvel R - справжній супергерой серед електромобілів. Цей кросовер вразить вас своїми потужними електродвигунами, які забезпечують неймовірні швидкісні характеристики та динаміку. Так, MG Marvel R оснащений двома електромоторами в монопривідному виконанні, а повнопривідна версія має 3 мотори. Крім того, встановлений 2-ступеневий редуктор, який дозволяє ефективно пересуватись на різних швидкостях. В максимальній повнопривідній версії Marvel R має 288 кінських сил потужності і розганяється до 100 км за 4,9 секунди.

Салон MG Marvel R оздоблений преміальними матеріалами, сидіння оббиті справжньою шкірою та мають спортивну форму, а для задніх пасажирів забезпечений значний простір до передніх сидінь.

Усі моделі Електромобілів MG оснащені передовими технологіями MG:

  • Набір систем безпеки і автономного водіння MG Pilot
  • Cистема дистанційного зв’язку MG iSmart
  • Функція V2L для підключення зовнішніх пристроїв 220В

В Україні представлені Європейські версії електромобілів MG, що мають стандартний зарядний порт Type2/CCS, пройшли випробування рейтингу EuroNCAP, а головне Гарантія 7 років або 150 000 км на всі електричні моделі.

Запрошуємо до найближчого офіційного дилера MG для тест-драйву!